Bel

Telefoon: 0252-412885
Mobiel: 06-23383490
Of: e-mail ons

Verbouwing monumentale bollenschuur Rijnsburg

Monumentale panden zijn altijd een uitdaging. Het zijn vaak oude panden die soms voor een langere tijd leeg
staan. Zo ook de monumentale bollenschuur in Rijnsburg. Dat prachtige pand hebben wij mogen ombouwen tot een kantoorpand. Het was een uitdagende klus, maar bouwbedrijf Lisse ziet overal een oplossing in.

Wat was de uitdaging?

Een monumentaal pand is vaak een wat ouder pand. Dat betekent dat de klus een goede voorbereiding nodig heeft. Naast de benodigde vergunningen, is voorzichtigheid van belang. Je wilt als bouwbedrijf niet dat er een rotzooi ontstaat. In het geval van de bollenschuur was de opdracht om het pand om te toveren tot een modern kantoorgebouw. Daar weet bouwbedrijf Lisse wel raad mee. Het resultaat mag er wezen en wij weten zeker dat het pand nog jaren mee kan voor starters en bestaande bedrijven.

Monumentale panden

Bouwbedrijf Lisse staat bekend om de voorzichtigheid en kwaliteit van haar bouwwerken. Voor elke uitdaging, weten wij een oplossing. Onze teams hebben ruime ervaring en zijn voorzien van alle benodigde certificaten om veilig en secuur aan het werk te gaan. Ben jij beheerder van een monumentaal pand? Wil jij moderniseren? Twijfel niet, en neem vrijblijvend contact met ons op en stel ons jouw vragen.