Bel

Telefoon: 0252-412885
Mobiel: 06-23383490
Of: e-mail ons

Verbouwing Lidl Zaandam

Bouwbedrijf Lisse heeft onlangs een prachtig project mogen afronden. De Lidl in Zaandam was toe aan een uitbreiding van de bakkerij. Tijdens de verbouwing was het de bedoeling dat de winkel gewoon bleef draaien. Gelukkig draait het personeel van bouwbedrijf Lisse de hand niet om voor een uitdaging.

De voorbereiding

Om ervoor te zorgen dat de winkelervaring van de klanten niet verstoord wordt, is het van belang zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Zeker als het gaat om sloopwerkzaamheden in een gesloten ruimte. Het plaatsen van stofschotten beperkt het verwaaien van stof en gruis. Naast het beperken van overlast voor de consumenten was het ook belangrijk het personeel niet teveel tot last te zijn. De Lidl wilde een uitbreiding van de bakkerij. Dit betekende dat we de muur uit het magazijn moesten doorbreken. Dit is gelukt, en Lidl is voorzien voor een grotere bakkerij.

De klus

Bouwbedrijf Lisse vindt het belangrijk dat elke klus goed en volledig afgerond wordt. Om deze reden hebben wij professioneel personeel die voorzien zijn van alle benodigde certificaten. Het personeel bij dit project is een sterk team dat met een persoonlijke benadering topkwaliteit levert. De gezondheid en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Jouw bouwproject

Heb jij een bouwproject staan? En wil je professionele uitvoering? Dan kies je voor bouwbedrijf Lisse. Wij kijken naar specifieke benodigdheden en stellen een passend team samen. Ga er maar vanuit dat alleen wij het allerbeste resultaat afleveren. Wil je meer weten? Vraag hier een offerte aan of bel ons voor vrijblijvend advies.