Bel

Telefoon: 0252-412885
Mobiel: 06-23383490
Of: e-mail ons

Nieuwbouw Lidl Wieringerwerf opgeleverd

15-01-2020

Afgelopen december hebben wij met trots de nieuwbouw Lidl in Wieringerwerf opgeleverd.

Medio juni van het vorige jaar hebben we de eerst palen geslagen en zijn daarna met veel man aan de slag gegaan om dit prachtige project voor het einde van het jaar te kunnen opleveren.

Medio juni gingen de eerste palen de grond in.

“Bij een verbouwing van een vestiging heb je veelal te maken met de openstelling van de winkel, wat een extra handicap is bij de werkzaamheden. Je moet dan voortdurend rekening houden met de veiligheid en begaanbaarheid van de winkel. Bij de realisatie van deze vestiging hadden we hier niet mee te maken” verteld eigenaar Koos Imanse.

“Lidl stelt zeer hoge eisen aan zijn vestigingen en is zich ook zeer bewust van de milieu-ontwikkelingen. Deze vestiging heeft dan ook een watergekoelde koelinstallatie ipv gebruik te maken van Freon.

Uiteraard zijn wij trots op de nieuwbouw Lidl Wieringerwerf en onze opdrachtgever ook. Wij bedanken iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van dit project, we kijken er met plezier op terug,” aldus de trotse Koos.

Afgeleverd met een mooie rode strik!

Klik hier voor meer foto’s.